Techniek en garantie zaken
Ondanks alle goede intenties van partijen en de daarbij behorende helder vastgelegde afspraken, kan het voorkomen dat er toch op onderdelen van een deal een verschil van inzicht ontstaat. Of dreigt te gaan ontstaan. Als technisch of commercieel deskundige mist u wellicht net die kennis om de gevolgen van een kwestie tijdig te doorgronden. U wilt daar eigenlijk ook niet te veel tijd aan besteden.

De mensen van KatuinJuristen hebben zelf ruime ervaring in het bedrijfsleven, handel, productie en techniek én weten de weg in wetten, regels en jurisprudentie op deze gebieden. Derhalve is KatuinJuristen de gesprekspartner voor u, als het gaat om geschillen of liever nog, het voorkomen van geschillen met uw zakelijke relaties.

Ook in de preventieve sfeer kan KatuinJuristen u veel werk en geld helpen besparen. Bijvoorbeeld bij het opstellen van algemene en of leveringsvoorwaarden, opstellen van overeenkomst of het geven van een second opinion op overeenkomsten.

Heeft u te maken met een zakelijk meningsverschil of wilt u weten wat KatuinJuristen voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.